Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Οι επιχειρήσεις που δέχονται παραγγελίες εξ’ αποστάσεως σε Σύρο, Νάξο, Μήλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΜΗΛΟΥ (SUPERMARKET, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΩΝ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ, ΟΠΩΡΟΠΟΛΕΙΩΝ κ.α) ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ .

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ –ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

H πρωτοβουλία αυτή   έχει  σκοπό να συμβάλλει στην διευκόλυνση των καταναλωτών και έμμεσα και στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναιού με την μείωση που μπορεί να επέλθει   από την μη  μετακίνηση κατοίκων  των νησιών μας για την προμήθειας  βασικών ειδών και υπηρεσιών .

Στο  πλαίσια των αναγκών αυτών  ,  η  Υπηρεσία μας,   για την   ενημέρωση  του καταναλωτικού κοινού , αλλά και για τους  λόγους λήψης μέτρων πρόληψης για τον   περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης του Κορωνιού ,  κατόπιν  σχετικής έρευνας ,  συγκέντρωσε σε πρώτη φαση και ανακοινώνει  τα παρακάτω στοιχεία  επιχειρήσεων  λιανικής πώλησης τροφίμων  (Υπεραγορές Τροφίμων , Οπωροπωλεία , Ιχθυοπωλεία , Κρεοπωλεία κ.α ) για τα νησιά  της Σύρου  της Νάξου και της Μήλου που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως και παραδίδουν τα αγαθά αυτά  στο Σπίτι .

Η Λίστα αυτή θα συμπληρώνεται δυναμικά και για άλλα νησιά και για άλλα καταστήματα που ενδιαφέρονται και επιτρέπεται να ενταχθούν σε αυτήν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις .

Παρακαλούνται όποιες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται (στα προαναφερόμενα ή και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων )  σε αυτούς τους τομείς οι οποίες  δεν αναφέρονται ,  αλλά επιθυμούν να αναγράφονται στην παρούσα Λίστα ,  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα ή και στα κάτωθι  e-mail της Υπηρεσίας  μας ,  προκειμένου να ενημερώνονται τα στοιχεία .

Ομοίως αν κάποια επιχείρηση επιθυμεί να τροποποιήσει τις αναγραφόμενες πληροφορίες να επικοινωνεί με τους ίδιους τρόπους με την Υπηρεσία μας .

Οποιαδήποτε σχετιζόμενη επιχείρηση παρατηρεί ή αντιμετωπίζει ελλείψεις αγαθών – προϊόντων, στην  εφοδιαστική αλυσίδα , παρακαλούμε να μας ενημερώνει άμεσα ώστε να προωθούνται τα στοιχεία στο Εποπτεύων Υπουργείο .

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Τηλ : 2281088742 

e-mail : dak@1730.syzefxis.gov

             daktemk@1730.syzefxis.gov.gr

             kostasmourselas@1730.syzefxis.gov.gr

Για την υποβοήθηση σας παρακαλούμε συμπληρώνετε τα πεδία από την επισυναπτόμενη φόρμα και αποστέλλετε  την , στην Υπηρεσία μας 

Για την λήψη της φόρμας κλικ εδώ 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!