Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι ιθαγενείς της Άνδρου ευχαριστούν… Νο2!

«Αγαπητέ ΔΗΜΑΡΧΕ,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επανέλθουμε για δεύτερη φορά και να σε συγχαρούμε εκ νέου, γιατί μετά το σανό, τη μπαμπακόπιτα, τη μερική χρηματοδότηση της μελέτης του παλαιού δημοτικού σχολείου καταφέρατε να εξασφαλίσετε άλλη μια μεγάλη χορηγία από άλλο πατριώτη ΦΙΛΟ μας μεγάλο επενδυτή αιολικών πάρκων, που αφορά  το φλέγον θέμα των αεροδιακομιδών.

Η επιτυχία σας αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία για την καλή μας την ΥΓΕΙΑ (!). Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο του δήμου, η υπηρεσία θα παρέχεται μόνο και εφόσον δεν διατίθενται τα μέσα του ΕΚΑΒΔηλαδή σχεδόν ποτέ. Το αναφέρει άλλωστε χαρακτηριστικά ο «εκπρόσωπος Τύπου» σας με αφορμή τη σημερινή διακομιδή. Δύο ελικόπτερα ήταν διαθέσιμα, αλλά πρόλαβε το ΕΚΑΒ…Ευτυχώς που από την αρχή δεν τους βάλαμε και στα έξοδα, μη μας πουν  και μπαταξήδες και μας έρθει φουσκωμένος ο λογαριασμός.

Ελπίζουμε τουλάχιστον, στη σύμβαση να έχετε συμπεριλάβει τη δυνατότητα διακομιδής των απειλούμενων σπιζαετών σε περίπτωση πρόσκρουσης πάνω στα τεράστια τιμημένα φτερά των βιομηχανικών ανεμογεννητριών, για χάρη των οποίων και καλά κάνατε,  καταδώσατε όσους «κακούς, αντίπαλους» προλάβατε μέχρι τώρα.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προκαλέσουμε όσο γίνεται περισσότερες μηνύσεις, πρόστιμα και συλλήψεις (ωχ έρχεται και δημοτική αστυνομία!!!). Εσείς από τη μεριά σας το μόνο παραπάνω που έχετε να κάνετε είναι να μας γνωρίσετε την αντισταθμιστική αναλογία μηνύσεων, προστίμων και συλλήψεων με τις χορηγίες και να’ στε σίγουρος ότι εμείς θα ενεργήσουμε ανάλογα.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στους μεγάλους ευεργέτες μας για ακόμα πιο «πράσινες» επενδύσεις.

ΓΙΑ την ΥΓΕΙΑ μας ρε γαμώτο!!!.

Με εκτίμηση

Οι Ιθαγενείς της Άνδρου»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!