Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Οι νησιώτες #Menoumespiti αλλά οι ανεμογεννήτριες ετοιμάζονται για απόβαση από το Λαύριο!!

Την κατάλληλη ώρα, στο σωστό σημείο βρέθηκε τυχαία σήμερα για λόγους εργασίας, αγαπητός φίλος και αναγνώστης του Andros Portal, ο οποίος έπεσε επάνω σε τεράστια εξαρτήματα των υπό συναρμολόγηση αιολικών πάρκων… Μάλιστα ρώτησε κι έμαθε ότι αυτές «προορίζονται για τα νησιά»!!!  

Τα θηρία και τα φτερά τους, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Λαύριο, όπου και προετοιμάζεται η διαδικασία ώστε να γίνει η τελική απόβαση με πλοία ανοιχτού τύπου – γνωστά και ως «παντόφλες».

Σε μία περίοδο που έχει κυριολεκτικά παραλύσει ολόκληρη η χώρα, οι εταιρείες συνεχίζουν ανενόχλητες τις ενέργειες εγκατάστασης των Αιολικών Πάρκων στις Κυκλάδες και στην Άνδρο.

Τι κι αν λήφθηκαν αποφάσεις Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου για πάγωμα κάθε εργασίας, τι κι αν φτιάξαμε μια ελπιδοφόρα για το νησί μας Επιτροπή Αγώνα, τι κι αν ορίσαμε Νομικό να υπερασπιστεί τον τόπο μας, τελικά όσο εμείς «Μένουμε Σπίτι» λόγω κορωνοϊού, η μπίζνα των ανεμογεννητριών δε σταματά ούτε για λόγους υγείας και «ανωτέρας βίας».

Εύχομαι μονάχα βγαίνοντας από την καραντίνα να μην έρθουμε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα όπου οι ανεμογεννήτριες θα έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία!

 

Διαδώστε!

2 Σχόλια

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!