Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Όλα τα νεώτερα για το πολυσυζητημένο debate των υποψήφιων Δημάρχων Άνδρου

bodylanguage_amycuddy1

Οι επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών συναντήθηκαν εκ νέου στο Δημαρχείο Άνδρου, σήμερα, 7 Μαΐου, με θέμα συζήτησης τους όρους διεξαγωγής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη, 15 Μαΐου (και ώρα 19:00) debate. Παρόντες και οι πέντε υποψήφιοι, κ.κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Δημήτρης Λοτσάρης, Γιάννης Καπάκης, Δημήτρης Γιαννίσης και ο κ. Βασίλης Πομώνης ως εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Λευτέρη Μπάλλα.

Έπειτα από την ανταλλαγή απόψεων όλων των παρευρισκομένων, ως χώρος διεξαγωγής του debate ορίστηκε το Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Ο κάθε υποψήφιος συνδυασμός θα έχει τη δυνατότητα να καλέσει 20 άτομα της επιλογής του, που, ωστόσο, δε θα έχουν δικαίωμα υποβολής ερώτησης. Να σημειωθεί ότι οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές.

Από εκεί και πέρα, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το ζήτημα των θεματικών ενοτήτων, βάσει των οποίων θα τεθούν οι ερωτήσεις προς τους επικεφαλής. Συμφωνήθηκε να είναι οι εξής πέντε: Διαχείριση απορριμμάτων, Υποδομές, Καθημερινότητα, Πολιτισμός-Τουρισμός- Αθλητισμός και Πρωτογενής Τομέας.

Στο τραπέζι τέθηκαν και κάποια διαδικαστικά θέματα, όπως ο χρόνος για τις απαντήσεις (1,5 λεπτό) στα ερωτήματα (30 δευτερόλεπτα) των δημοσιογράφων (δύο ερωτήσεις ο καθένας), αλλά και για τις τελικές τοποθετήσεις (3 λεπτά), όπως επίσης και η σειρά που θα απαντούν οι υποψήφιοι.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, έχει συμφωνηθεί να υπάρξουν δύο δημοσιογράφοι και ένας συντονιστής, για τις ερωτήσεις οι δύο πρώτοι και για την ορθή τήρηση των όρων διεξαγωγής του debate ο τελευταίος.

Από το γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!