Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

afisa ip

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας) σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία  «Υγεία  για  Όλους» και  το  Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας  Νάξου θα  πραγματοποιήσουν  Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα και με την έγκριση της 2η Υ.ΠΕ. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 30-31.3.2019, από τις 9.00 έως τις 15.00 στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας και θα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Περιλαμβάνει:

  • Κλινική εξέταση – Μυοσκελετικό έλεγχο, από Ρευματολόγους, με την Επιστημονική ευθύνη του κ. Π. Τρόντζα, Δ/ντή ΕΣΥ Ρευματολογικό τμήμα Γ΄ Παν. Κλινική Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία». Συμμετέχουν οι Ρευματολόγοι: Αικ. Σφυρόερα Δ/ντρια ΕΣΥ/ΕΟΠΠΥ και Ευαγ. Καταξάκη, Δ/ντρια ΕΣΥ, Γ.Ν. «Θριάσιο».
  • Αγγειολογικό έλεγχο από τον Κων/νο Κατσένη, Αγγειοχειρουργό, Ομ. καθηγητή Αγγειοχειρουργικής ΕΚΠΑ.

 

  • Ωτορ/κό έλεγχο με τη συμμετοχή της A. Aρβανίτη ΩΡΛ, Επιμελήτρια στην ΩΡΛ κλινική του Γ. Νοσοκομείου «Κωνσταντοπούλειο» (Αγία Όλγα).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κοινωνικού Φαρμακείου 22850 25643, καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο 22850 24844 καθημερινά από τις 7:00 έως τις 15:00.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!