Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

On Foot Holidays: νέα προγράμματα πεζοπορίας σε Νάξο, Αμοργό και Άνδρο

DSC_0104-800x430

Δύο νέα προγράμματα πεζοπορίας με ξεναγό στη Νάξο, την Αμοργό και την Άνδρο, προσφέρει ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ διακοπών πεζοπορίας στην Ευρώπη, On Foot Holidays, με έδρα στο Σόλσμπερι της Βρετανίας που ειδικεύεται στις διακοπές στην ανεξερεύνητη Ευρώπη.

Οι πεζοπορίες αυτές είναι η νεότερη προσθήκη στα 28 συνολικά προγράμματα πεζοπορίας που προσφέρει η εταιρία στην Ευρώπη και το πρώτο στα ελληνικά νησιά.

Οι 2 πεζοπορίες είναι επίσης οι πρώτες της On Foot Holidays κατά τις οποίες οι πεζοπόροι θα έχουν ως βάση ένα ξενοδοχείο ή πανσιόν σε κάθε νησί, και δεν θα μετακινούνται σε ξεχωριστό κατάλυμα κάθε βραδιά, όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα προγράμματα πεζοπορίας του οργανισμού.

Τα νησιά Άνδρος, Νάξος και Αμοργός θεωρούνται λιγότερο γνωστά στο εξωτερικό, όμως, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, διαθέτουν εντυπωσιακά τοπία, αξιομνημόνευτα αξιοθέατα και προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες πεζοπορίας.

 Η πεζοπορία στην Άνδρο είναι μεσαίας δυσκολίας, με 4-6 ώρες περπάτημα καθημερινά.

Η πεζοπορία στη Νάξο και την Αμοργό προσφέρει 2 διαφορετικές εμπειρίες, με το μεγαλύτερο νησί της Νάξου να προσφέρει μεγάλη ποικιλία αξιοθέατων και τη μικρότερη Αμοργό να αποτελεί μια πιο ψαγμένη επιλογή. Προβλέπεται πεζοπορία εύκολης έως μέτριας δυσκολίας, τριών έως πέντε ωρών καθημερινά. Η On Foot Holidays προτείνει τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ως τους ιδανικότερους για το ταξίδι.

Οι ξεναγοί των προγραμμάτων και εκείνοι που διαμορφώνουν τις πεζοπορίες είναι ντόπιοι.

 πηγή:tornosnews.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!