Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα basket ball κορασίδων με συμμετοχή του Α.Ο. Ανδρου

Η καλή πορεία των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας με δύο συμμετοχές στις τελικές φάσεις final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, κορασίδων και παίδων, έφερε Πρωταθλητή την ομάδα των κορασίδων και Δευτεραθλητή την ομάδα των παίδων.
Το Σάββατο η ομάδα των κορασίδων θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πλέον πρωτάθλημα basket ball 2η φάση, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ιστορικό γήπεδο του ΜΕΤΣ στο Παγκράτι.
Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια και μεγάλες εμπειρίες για τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας.
Το πρόγραμμα αναγράφεται στις παρακάτω φωτογραφίες, όπου θα συμμετέχουν συνολικά 4 ομάδες.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια στα αγόρια και στον προπονητή για τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου μας σε μόλις 8 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας και τους φίλους του συλλόγου που μας βοηθούν στις προσπάθειές μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακτοπλοική εταιρεία Fast Ferries του κ. Θεολόγου Παναγιωτάκη, που συνεχίζει να μας στηρίζει με δωρεάν μετακινήσεις στις υποχρεώσεις των ομάδων μας.
Ευχαριστούμε επίσης την ακτοπλοική εταιρεία Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, που μας στηρίζει στη φάση αυτή με τις μετακινήσεις των αθλητών μας με 50% έκπτωση.
Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας η συμμετοχή του Α.Ο.Ανδρου, στο απαιτητικό πρωτάθλημα των κυκλάδων θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη.
Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!!!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!