Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων και Portarathlon μαζί στη Νάξο

Μετά από 6 χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων επιστρέφει στη Νάξο. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στον προγραμματισμό του για το 2021, προβλέπει την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων, Αντρών και Γυναικών, αλλά και Νέων (20-22) στη Νάξο το διήμερο 22-23 Μαίου του 2021.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά μαζί θα διεξαχθεί και το διεθνές meeting Portarathlon, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του πανελληνίου πρωταθλήματος να δουν από κοντά και να συναγωνιστούν δεκαθλητές και επταθλήτριες υψηλότερου επιπέδου από το εξωτερικό.

Η ακύρωση των περισσότερων αγώνων του 2020, πανευρωπαϊκά είχε ως αποτέλεσμα την μη διεξαγωγή του meeting την περασμένη άνοιξη πάνω ακριβώς που ο αγώνας, στον 3ο χρόνο διοργάνωσης του, αποκτούσε δυναμική και αναγνωρισιμότητα καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ξεπερνούσαν τους 25. Εκτός από τους αθλητές των γειτονικών χωρών, όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κύπρος και το Ισραήλ, ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει αθλητές και αθλήτριες από τις Τσεχία, Αυστρία, Αυστραλία, Βρετανία, Ισλανδία, Τουρκία και Σουηδία.

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο διοργανώσεων αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη αίγλη στους δύο αγώνες και να προσελκύσει περισσότερους θεατές στις κερκίδες.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων εύχεται η προσεχής αθλητική σεζόν να μην συναντήσει τις δυσκολίες της προηγούμενης και οι Κυκλάδες να διοργανώσουν για δεύτερη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Πηγή: https://cyclades24sports.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!