Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Πανευρωπαϊκή προβολή της πιστοποιημένης διαδρομής «Andros Route»

PicMonkey Collage

Μαζί με τις 12 πιστοποιημένες διαδρομές της Ευρώπης σε ενιαίο φυλλάδιο και την Άνδρο στο εξώφυλλο!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης της ενιαίας πεζοπορικής διαδρομής 100 km “Andros Route” με το σήμα ποιότητας “Leading Quality Trails-Best of Europe”, αρχές Νοεμβρίου του 2015, μέλη της προσπάθειας μας ταξίδεψαν στη Γερμανία όπου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους των υπολοίπων περιοχών της Ευρώπης που διαθέτουν την έγκριτη πιστοποίηση. Σκοπός της συνάντησης που οργανώθηκε από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπορικών Συλλόγων ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η καλλιέργεια συνεργασιών και ο προγραμματισμός κοινών δράσεων.

Στα πλαίσια της συνάντησης αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η δημιουργία κοινού ενημερωτικού φυλλαδίου για όλες τις πιστοποιημένες διαδρομές. Το κομψό φυλλάδιο σχεδιάστηκε από συνεργάτες της Γερμανικής Πεζοπορικής Ομοσπονδίας με τη συνεργασία εκπροσώπων των περιοχών κάθε πιστοποιημένης διαδρομής. Από την πλευρά μας παρείχαμε κείμενα, φωτογραφικό υλικό και χάρτη για την πιστοποιημένη διαδρομή “Andros Route” αλλά και το υπόλοιπο δίκτυο της Άνδρου.

H Άνδρος ξεχώρισε καθώς της παραχωρήθηκε για τη φετινή έκδοση και η φωτογραφία του εξωφύλλου που δείχνει διαδρομή στην Παλαιόπολη. Η προβολή της πιστοποιημένης διαδρομής και της Άνδρου, όπως και κάθε περιοχής που συμμετέχει στο φυλλάδιο  θα είναι μεγάλη και πολλαπλασιαστική καθώς το φυλλάδιο θα διανέμεται από καθέναν από τους 12 εταίρους σε κάθε τουριστική έκθεση και προωθητική ενέργεια στην οποία ο καθένας θα συμμετέχει. Και μόνο από την πλευρά της Γερμανίας για φέτος το φυλλάδιο θα διανεμηθεί ένθετο στον φετινό ετήσιο οδηγό της Γερμανικής Πεζοπορικής Ομοσπονδίας, περιοδική έκδοση που λαμβάνουν 17.000 συνδρομητές, 6.000 μέλη και διανέμεται ευρέως στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Γερμανίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Polembros για την κάλυψη των δαπανών έκδοσης και εκτύπωσης του φυλλαδίου.

Όσοι επαγγελματίες σχεδιάζουν προωθητικές ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν κάποιο αριθμό αντιτύπων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@androsroutes.gr. Ποσότητα φυλλαδίων θα παρασχεθεί στον Δήμο Άνδρου ώστε να γίνει χρήση τους στις επόμενες τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετάσχει ο Δήμος μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε το φυλλάδιο δίπλα ή στο link : https://issuu.com/androsroutes/docs/leading_quality_trails/1

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!