Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Παράδοση 35 νέων οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε σήμερα στην Ελληνική Αστυνομία τριάντα πέντε (35) νέα οχήματα για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Η συγκεκριμένη πράξη χρηματοδοτήθηκε με πόρους του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου.

Την παράδοση για την περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνου Ανθούλη.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε κατά την παράδοση:

«Αποδεικνύουμε καθημερινά έμπρακτα ότι συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη λύση των προβλημάτων των θεσμών και της κοινωνίας μας.  Ο εκσυγχρονισμός του στόλου των οχημάτων του Αστυνομικού Σώματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Αστυνομία μας, η οποία με τη σειρά της εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.»

Από την πλευρά του ο Υποστράτηγος κ. Ιωσήφ Κανακουσάκης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο , τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και όλους όσους εργάστηκαν για την ένταξη της προμήθειας των 35 οχημάτων της Αστυνομίας στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.  Η απόκτησή τους αναβαθμίζει αισθητά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και βελτιώνει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.»


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!