Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Παρέμβαση κ. Γιάννη Καμήλου για την ανακύκλωση στην Άνδρο

Με μεγάλη χαρά είδα χτες στο διαδίκτυο ότι η δημοτική αρχή μέσω των αποφάσεων δημάρχου 85,86,87/2020 προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις (το έχουμε συνηθίσει πια), της υπηρεσίας Συλλογή Ανακυκλώσιμων Δ.Ε Άνδρου,Υδρούσας και Κορθίου.

Ψάχνοντας το είδα ότι η νομοθεσία που βασίζονται αυτές οι απευθείας αναθέσεις είναι αυτή των υποχρεωτικών δαπανών χ ω ρ ί ς την ύπαρξη προυπολογισμού και ισχύει μέχρι τέλους Μαρτίου. Πουθενά δε λέει ότι πρέπει να ψηφιστεί ο προυπολογισμός, όπως μας είχε πει ο κ. Λοτσάρης σαν δικαιολογία που δεν κάνει ανακύκλωση και τα πετάει τα ανακυκλώσιμα μαζί με τα σκουπίδια. Απορία άλυτη παραμένει…γιατί κύριοι άρχοντες, από την λήξη της προηγούμενης σύμβασης για την ανακύκλωση (16 Δεκεμβρίου, όπως φαίνεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ), μέχρι και σήμερα αφέθηκε το νησί χωρίς εργολαβία ανακύκλωσης;

Δυόμιση ολόκληρους μήνες τα πετάγατε την ανακύκλωση στα σκουπίδια!!! Κακός μπελάς κύριε Λοτσάρη το διαδίκτυο, όλα τα αποθηκεύει, για όλα πληροφορεί και για όλα ενημερώνει (Νόμοι, Κώδικες,Αποφάσεις. Αναθέσεις), όλα τα καλούδια που χρειάζεται ο υπεύθυνος πολίτης να γνωρίζει για όσα του συμβαίνουν.

Τελικά είναι πείσμα; ή από άγνοια; ή ανικανότητα; ή απλά για να ρίξετε ευθύνες πάλι στους προηγούμενους; Άσχημος και λάθος τρόπος που διαλέξατε αυτό το παιχνίδι σε βάρος της ανακύκλωσης της Άνδρου.

Ανεύθυνη στάση, που μας βάζει υπόνοιες και για άλλα σοβαρά ζητήματα του νησιού.

Να ξέρετε, εκτός από τους προηγούμενους που για σας πάντα φταίνε, υπάρχουν και οι επόμενοι που θα λογοδοτήσετε.

Μη παίζετε με τη νοημοσύνη μας…

Γιάννης Καμήλος,

Μηχανολόγος Τεχνικός αυτόματων συστημάτων επικοινωνίας ΟΤΕ.

Εργολάβος Ανακύκλωσης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!