Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Με παρέμβαση του Δημάρχου κ. Σουσούδη: Κανονικά το δρομολόγιο του πλοίου «Αικατερίνη Π.» παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Θετική η ανταπόκριση του κ. Παναγιωτάκη σε ένα πάγιο αίτημα των Ανδριωτών

Andros1
Ένα πάγιο αίτημα όλων των Ανδριωτών, η τοποθέτηση απογευματινού δρομολογίου από Ραφήνα προς Άνδρο την παραμονή των Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς, βρήκε επιτέλους  θετική ανταπόκριση από τον πλοιοκτήτη κ. Παναγιωτάκη ο οποίος θα δρομολογήσει κανονικά το πλοίο Αικατερίνη Π. τις συγκεκριμένες ημέρες. 
Μετά από σχετικό αίτημα και παρέμβαση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη προς τον κ. Παναγιωτάκη, η εταιρεία Fasτ Ferries θα πραγματοποιήσει κανονικά τα απογευματινά δρομολόγια του Αικατερίνη Π. τις δύο παραμονές κι έτσι θα έχουν τη δυνατότητα τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ετεροδημότες να φτάσουν στο νησί μας για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. 
Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε διακοπεί, με αποτέλεσμα όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν απόγευμα λόγω υποχρεώσεων, να μην τα καταφέρνουν. 
Σε σχετική του ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Άνδρου ανέφερε: 
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω, πως ύστερα από επικοινωνία με τον πλοιοκτήτη Κο Παναγιωτάκη, απεδέχθη το αίτημά μας προκειμένου το απογευματινό δρομολόγιο του «Αικατερίνη», της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να γίνει κανονικά.
“Ετσι ύστερα από πολλά χρόνια το νησί μας θα έχει ανταπόκριση με Ραφήνα και με απογευματινό δρομολόγιο.
Πολλοί συμπατριώτες μας είχαν εκφράσει την επιθυμία λόγω εργασίας να υπήρχε και απογευματινό δρομολόγιο την παραμονή, προκειμένου να έρθουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Άνδρο. Δίδεται έτσι η ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα το σύνθημά μας: 
«ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»
Εκ μέρους του Δήμου μας, αλλά και όλων των κατοίκων της Άνδρου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμότατα τον Κο Παναγιωτάκη για την αποδοχή του στο σημαντικό αίτημά μας, που βοηθάει καταλυτικά όσους θέλουν να επισκεφθούν την Άνδρο και να συμμετέχουν στο πλούσιο εορταστικό μας πρόγραμμα.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!