Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Παρουσίαση Προγράμματος Business Banking Τουρισμός 2019 στην Άνδρο

IMG_4008

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στην Άνδρο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Μαΐου  2019.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 60 επιχειρηματίες, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα.

Τους επιχειρηματίες της Άνδρου υποδέχτηκε εκ μέρους της Eurobank  ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Περιφερειακής Αγοράς Κυκλάδων.

Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment της Eurobank, το πρόγραμμα παρουσίασε αναλυτικά η κ. Ιουλία Στεφανίδη, στέλεχος του Τομέα Στρατηγικής και Ανάλυσης της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, ενώ η κ. Γιώτα Χριστακοπούλου, στέλεχος της Διεύθυνσης V-Banking παρουσίασε τις δυνατότητες της πρωτοποριακής υπηρεσίας της Eurobank, η οποία προσφέρει στους επιχειρηματίες πελάτες, προσωπική επικοινωνία με Επαγγελματικό Σύμβουλο της τράπεζας μέσω βιντεοκλήσης.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019, το οποίο παρέχεται για 9η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου.

IMG_4016

Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019, καλύπτει ευρύ φάσμα εξειδικευμένων επιχειρηματικών αναγκών όπως:

 • Ενίσχυση της ρευστότητας με κλιμακούμενο επιτόκιο στον επαγγελματικό λογαριασμό και επιβράβευση της αύξησης των μηνιαίων υπολοίπων.
 • Ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία, μέσω του προγράμματος Hotel Business Credit, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος COSME και της Δράσης «ΤΕΠΙΧ ΙΙ – Επιχειρηματική Χρηματοδότηση», δυνατότητα έκδοσης εγγυητικών επιστολών με προνομιακή τιμολόγηση για Rent A Car και Τουριστικά Πρακτορεία
 • Διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης με τα πιο σύγχρονα τερματικά POS και ανταγωνιστικές προμήθειες, αλλά και προηγμένες λύσεις διαχείρισης μετρητών, όπως τα Έξυπνα Χρηματοκιβώτια.
 • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια για το προσωπικό
 • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης της επιχείρησης και του προσωπικού
 • Διευρυμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες onestop shop:
 • Συμβουλευτική υποστήριξη για το ΕΣΠΑ 2014-2020 με πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει δωρεάν ενημέρωση, έλεγχο επιλεξιμότητας, χρηματοδότηση, υποβολή και υποστήριξη με μειωμένο κόστος
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες προβολής και δικτύωσης στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης εσόδων και πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης οικονομικών στοιχείων
 • Σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής πιστοποίησης και συμβουλευτική υποστήριξη στην υποβολή φακέλου κατάταξης αστεριών
 • Προνομιακές τιμές στην απόκτηση εξοπλισμού
 • Δυνατότητα πρόσβασης σε ακόμη περισσότερα προνόμια στα Gold & Silver μέλη
 • Τέλος, τα μέλη του Προγράμματος, αυξάνοντας τις καταθέσεις που διατηρούν στον επαγγελματικό τους λογαριασμό, κερδίζουν «Κωδικό €πιστροφή» που αντιστοιχεί σε εισιτήριο για απευθείας πτήση εντός ή εκτός Ελλάδας, με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσονται.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για τη στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!