Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Παρουσία της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων & ΟΝΝΕΔ Νάξου στα εγκαίνια του νέου σταθμού της ΑΔΜΗΕ

Τη Τρίτη 13 Οκτωβρίου είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου που έλαβε χώρα στη Νάξο. Το έργο αυτό σηματοδοτεί την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με το Ηπειρωτικό σύστημα.

Στο νέο χώρο του ΑΔΜΗΕ συναντήσαμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση ,τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο ,τη Βουλευτή Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό ,τον πρόεδρο του ΡΑΕ Αθανάσιο Δαγούμα, καθώς και πλήθος ακόμη στελεχών της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Χατζηδάκης έκανε εκτενή αναφορά για τη λειτουργία του σταθμού όπως και για την αναπτυξιακή και ασφαλή Ενεργειακή Διασύνδεση των Κυκλάδων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ακόμη και σε περιόδους οικονομικών σθενοτήτων δε σταματούν να γίνονται έργα υποδομών που σκοπό έχουν την περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Για το Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!