Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Περί κρούσματος στο Δήμο Άνδρου

Αναφορικά με τις χθεσινές πληροφορίες για εμφάνιση κρούσματος σε άτομο, που ανήκει στο προσωπικό του Δήμου Άνδρου, ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης ενεργοποίησε άμεσα τις προβλέψεις του υγειονομικού πρωτόκολλου του ΕΟΔΥ και σήμερα, Τρίτη 23/03/21 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε χώρους, κτήρια και οχήματα του Δήμου. Επιπλέον, προγραμματίστηκε αύριο Τετάρτη 24/3/21, από 8.00 έως 10.30, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να διενεργήσει στο κτήριο Βούλγαρη (Χώρα) δωρεάν rapid tests, για όσους ενδιαφέρονται. Προσωπικό και συνεργάτες του Δήμου ενημερώθηκαν για τ’ ανωτέρω και για ό,τι περαιτέρω.
Ως προς το εργαζόμενο πρόσωπο που εμφάνισε το κρούσμα, έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή σε απομόνωση και η περίπτωσή του παρακολουθείται, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο ΕΟΔΥ.
Ο Δήμος Άνδρου δεν έχει αναστείλει τη λειτουργία του, όμως υπενθυμίζει την ανάγκη τήρησης των μέτρων έναντι της Covid-19, όπως αυτά ισχύουν, ήτοι:
– Εξυπηρέτηση κοινού: Υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (για δια ζώσης συναντήσεις) ή εναλλακτικά εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου, email και fax.
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
– Τήρηση αποστάσεων (1,5 μέτρο).

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!