Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Κύθνου

Υπεγράφη μεταξύ του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργου Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας «Μπουρνάζος Α. – Τζογάνης Δ. ΕΓΕΚΑ Ο.Ε.» η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κύθνου.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 66.600,82 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Μετά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου στη Χώρα της Κύθνου για τις ανάγκες της οποίας τοποθετήθηκαν: 1)συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς και 2)αθλητικός εξοπλισμός, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, ώστε να παραδώσει μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, όπου θα είναι δυνατή η διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Για την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αναλάβει:

  • την εκπόνηση της μελέτης,
  • την δημοπράτηση του έργου
  • την υπογραφή της σύμβασης, καθώς και
  • την επίβλεψη της κατασκευής του έργου και όλων των απαραίτητων ενεργειών, ώστε αυτό να καταστεί πλήρως λειτουργικό και να παραδοθεί εντός τριών (3) μηνών

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του γηπέδου της Κύθνου με την τοποθέτηση και των φωτιστικών σωμάτων, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας κατασκευάσαμε και θα παραδώσουμε ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο για τη νεολαία της Κύθνου.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τη δημιουργία αυτού του χώρου άθλησης και διαπαιδαγώγησης.

Τα παιδιά και η ομάδα της Κύθνου, η οποία προκειμένου να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων ήταν υποχρεωμένη να μεταβαίνει ακόμη και με καΐκια σε άλλο νησί για να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του ως έδρα, απέκτησαν το δικό τους «φιλόξενο, αθλητικό σπίτι»».


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!