Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Εναρκτήρια Εκδήλωση για το Πρόγραμμα «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ-Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG)»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως επικεφαλής εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ-Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LNG)»,(SustainableMaritimeTransportwithLNGbetweenGreekMainlandandislandsintheArchipelagos-(ARCHIPELAGOLNG) ) σας Προσκαλεί στην Εναρκτήρια Εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν ο σκοπός, οι στόχοι και οι δράσεις του Έργου από όλους τους εταίρους.

Το ARCHIPELAGOLNG ανήκει στο ευρύτερο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TENT (Technology and Transport) της Επιτροπής Μεταφορών (DGMOVE) και πραγματεύεται την εισαγωγή του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στις Θαλάσσιες Μεταφορές στο Αιγαίο πέλαγος.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι εταίροι: ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου), ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας), Νεώριο Σύρου, ANEKLINES και ΠΑΣΙΦΑΗ (Ναυτιλιακές Εταιρίες) θα παρουσιάσουν το Έργο την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ., στη Σύρο, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κτίριο Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Πλατεία Τσιροπινά.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για τα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας επειδή πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην ολοκλήρωση των στόχων του εν λόγω έργου, που είναι μεγάλης εθνικής σημασίας για την εναλλακτική πρόταση στις θαλάσσιες μεταφορές στο Αρχιπέλαγος μας και αναμένουμε ενεργή συνεργασία με τους φορείς σας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!