Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: Προβολή θεματικών εμπειριών στα Δωδεκάνησα

thumb_640

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέθεσε στην εταιρεία ΤΕΝFOUR τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη επικοινωνιακού υλικού με την ανάπτυξη θεματικών εμπειριών και μηνυμάτων για τα νησιά της Δωδεκανήσου, με την τεχνική του story tellingκαθώς επίσης και τον σχεδιασμό κεντρικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (intranet) φιλοξενίας περιεχομένου.

Aναλυτικά, σκοπός της συνεργασίας είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη επικοινωνιακού υλικού βασισμένο στην καμπάνια τουριστικής προβολής και προώθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Like No Other» και η διανομή του μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη θεματικών εμπειριών σε επίπεδο Δωδεκανήσων, σε επίπεδο ομάδων δυναμικής και σε επίπεδο θεματικών εμπειριών σε ελληνικά και αγγλικά καθώς και ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας η οποία θα περιλαμβάνει την εργαλειοθήκη και έναν οδηγό χρήσης για την αξιοποίηση της δημιουργικής πλατφόρμας από τους τοπικούς φορείς και θα αποτελεί το διαδραστικό εργαλείο μεταξύ Περιφέρειας και τοπικών αρχών και φορέων για τη συμμετοχή και ανταλλαγή περιεχομένου και την περαιτέρω ενίσχυση της καμπάνιας.

Η ανάπτυξη των θεματικών εμπειριών στηρίζεται σε συγκεκριμένη δημιουργική στρατηγική που εκφράζεται μέσω της μηνυματικής που χρησιμοποιείται και της οπτικοποίησης του περιεχομένου.

Περιλαμβάνει την ανάπτυξη θεματικών εμπειριών σε stories 150-190 λέξεων και τη δημιουργική αποτύπωσή τους σε ελληνικά και αγγλικά:

α)σε επίπεδο Νοτίου Αιγαίου

β) σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου

γ)σε επίπεδο εμπειριών (κοινές για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου)

-Luxury Sun & Beach

-Family Sun & Beach

-Lifestyle Sun & Beach

-Romance Sun & Beach

-Nightlife Sun & Beach

-Cultural Sun & Beach

-Unspoiled Sun & Beach

-Action Sun & Beach

-Couples Sun & Beach

-LGBT Sun & Beach

-Senior Sun & Beach

δ)σε επίπεδο νησιών

-Αρκείοι

-Αγαθονήσι

-Αστυπάλαια

-Κάλυμνος

-Κάσος

-Κάρπαθος

-Καστελόριζο

-Κως

-Λέρος

-Λειψοί

-Νίσυρος

-Πάτμος

-Ρόδος

-Σύμη

-Τέλενδος

-Τήλος

-Χάλκη

Πηγή: tornosnews.gr

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!