Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χορηγός της παράστασης Καρυοθραύστης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

newego_LARGE_t_1101_54273312

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανέβασε στο Ιστορικό Θέατρο Απόλλων της Σύρου την Χριστουγεννιάτικη σουίτα από τον καρυοθραύστη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, η σκηνή του θεάτρου Απόλλων φιλοξένησε τους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής οι οποίοι μάγεψαν το κοινό της Σύρου με τις δεξιότητες τους υπό την μαγική μουσική του Τσαικόφσκι. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ Στέλιος Μπρίγγος.

Μετα το πέρας της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ Μπρίγγος δήλωσε: » Ο Καρυοθραύστης δικαίως θεωρείται ένα απο τα κορυφαία μπαλέτα όλων των εποχών,αφού η συναισθηματική δύναμη και η θεατρικότητα της μουσικής του Τσαικοφσκι ταιριάζουν απόλυτα με το υπέροχο θέατρο Απόλλων. Στόχος μας η δημιουργία συνεργασίας με την Εθνική Λυρική Σκηνή και ταυτόχρονα η μεταφορά αυτής της μαγικής παράστασης και σε άλλα νησιά. Η παράσταση απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και η πλοκή της μας ταξίδεψε μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!