Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Ενημέρωση τοπικών Φορέων για το νέο πρόγραμμα διακανονισμών οφειλών της ΔΕΗ Α.Ε.

unnamed

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στις 29 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο, θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση που περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι φορείς, οι επιχειρηματίες και οι πολίτες του τόπου και των νησιών μας. Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού θα παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών προς την ΔΕΗ.

Θα παρευρίσκονται από πλευράς της Επιχείρησης, ο κ. Λάζαρος Καραλάζος, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας, η κα Παλάσα Αμανατίδου, Διευθύντρια Πωλήσεων και η κα Ευθυμία Τσόγκα, Διευθύντρια Κλάδου Νησιών καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Μπριάνης Διευθυντής Καταστήματος Πωλήσεων Ρόδου. Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον κ. Λάζαρο Καραλάζο, Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ.

Την εκδήλωση έχουν κληθεί να καλύψουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με δεδομένο το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε συνδυασμό με την γενικότερη οικονομική κατάσταση, τις υφιστάμενες οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς την ΔΕΗ και την δυνατότητα ρύθμισης σε δόσεις. Για το θέμα της ενημέρωσης και της δυνατότητας ρύθμισης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Γιάννης Φλεβάρης μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος στηρίζει κάθε θετικό μέτρο υπέρ των νησιωτών.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι «Σήμερα η Ελληνική κοινωνία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση που ξέσπασε προ πενταετίας και συνεχώς εξελίσσεται, σε σημείο που να μην γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο και να αγωνιούμε για το μέλλον των παιδιών και των νησιών μας. Τώρα που κάθε παραγωγική δραστηριότητα του τόπου, κινδυνεύει και πασχίζει να κρατηθεί όρθια, αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και πορεία προς τη σωστή κατεύθυνση, η δυνατότητα ρύθμισης ή διαγραφής μέρους των οφειλών. Ιδιαίτερα προς τις αδύναμες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και προς το σύνολο των οφειλετών που θέλουν αλλά δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, κάθε δράση και ενέργεια που στηρίζει και διευκολύνει την κατάσταση, είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική. Αυτό ισχύει για την δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών προς την ΔΕΗ και αξίζει ιδιαίτερης μνείας η επίσκεψη της ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης τη Δευτέρα στη Ρόδο, για να μας ενημερώσουν και να περάσουν κάθε θετική δυνατότητα του προγράμματος στους καταναλωτές και στην κοινή γνώμη.

Εύχομαι και πιστεύω ότι το παράδειγμα αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι για να μπορέσουμε όλοι από κοινού να ελαφρύνουμε το δυσβάσταχτο βάρος του χρέους. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τη νησιωτικότητα και όσα αυτή σημαίνει, γιατί πέραν από την αναφορά στο Άρθρο 101 παρ. 4 του Συντάγματος, πρέπει να περάσει και στην πραγματική ζωή των νησιών μας. Θέτω λοιπόν από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς την ηγεσία της ΔΕΗ που καλωσορίζουμε στη νησιωτική Ελλάδα, θέμα επαύξησης των δόσεων και της δυνατότητας ρύθμισης για τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!