Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Μανώλη Γλυνού σε Νίσυρο και Κω

0W7A7659

Την Νίσυρο και την Κω επισκέφθηκε την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μαΐου ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας Κω-Νισύρου της παράταξής μας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κατά την επίσκεψή του στη Νίσυρο, έγινε αποδέκτης παραπόνων των κατοίκων και των επαγγελματιών για την απουσία και την αδιαφορία της απερχόμενης περιφερειακής αρχής. Κατά την παραμονή του στην Νίσυρο ο κ. Μανώλης Γλυνός συναντήθηκε με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Χριστοφή Κορωναίο όπως επίσης και με τον υποψήφιο δήμαρχο Νισύρου κ. Παναγιώτη Γιαννάκη Μάρτιν, με τους οποίους συζήτησε θέματα που άπτονται της Αυτοδιοίκησης και κυρίως της συνεργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί την επόμενη ημέρα μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων, για τη δημιουργία ενιαίου μετώπου απέναντι στα ανοικτά προβλήματα κάθε νησιού και συνολικά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατά τις επαφές του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τους κατοίκους της Νισύρου, έγινε αποτύπωση των προβλημάτων που του έθεσαν ζητώντας την παρέμβασή του ως αυριανού περιφερειάρχη, για την επίλυσή τους.

0W7A7582

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα είναι δίπλα τους με την ίδια αγάπη και το ίδιο ειλικρινές ενδιαφέρον και ως περιφερειάρχης, ώστε σε συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή να δρομολογηθούν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στην ανάπτυξη του νησιού.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κω όπου κατά την παραμονή του ο κ. Μανώλης Γλυνός συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», περιόδευσαν στην Καρδάμαινα, στο παραλιακό μέτωπο της Κεφάλου, στο ορεινό Ασφενδιού, στην περιοχή της Ζιας και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Κω, όπου η υποδοχή των πολιτών, των εργαζομένων και των επαγγελματιών, αποτέλεσε προμήνυμα για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται την Κυριακή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, διαβεβαίωσε τους Κώους ότι η περίοδος της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης από την Περιφέρεια τελειώνει και από τις 26 Μαΐου η Κως περνάει στην νέα εποχή, των έργων και των πράξεων.

«Η Περιφέρεια όφειλε να προσπαθήσει περισσότερο για να προχωρήσουν τα έργα υποδομής στην Κω, παράλληλα με τα έργα αποκατάστασης από τις ζημιές που υπέστη το νησί από τον σεισμό του 2017. Η κατάσταση στο Επαρχείο, στο λιμάνι, στους χώρους θρησκευτικής λατρείας παραμένει ίδια, ως σημείο αναφοράς της αδυναμίας της περιφερειακής αρχής να ασκήσει πιέσεις για να προχωρήσουν οι εργασίες. Η κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου είναι θλιβερή, η κατάσταση του οδοστρώματος, της οριζόντιας και κάθετης οδοσήμανσης αλλά και τα γεωμετρικά στοιχεία των επαρχιακών δρόμων είναι δυστυχώς σε πολύ κακή κατάσταση. Αν δεν καλλιεργήσουμε την συνεργασία και την συνέργεια μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων, τίποτα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Οι πολίτες πλέον δεν θέλουν άλλα λόγια, απαιτούν δουλειά, συνέπεια και συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. Τα παχιά λόγια και οι κινήσεις εντυπωσιασμού ανήκουν σε άλλες εποχές, εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», δήλωσε ο κ. Μανώλης Γλυνός, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κω.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!