Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού σε Λίνδο και Ανάληψη

1

Με χαμόγελα και ευχές υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λίνδου το απόγευμα της Δευτέρας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό, ο οποίος περιόδευσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που αποτέλεσε και το σημείο αναφοράς και εκκίνησης της πορείας της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», τον Οκτώβριο του 2018.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον συμπατριώτη τους Μανώλη Γλυνό και στους συνεργάτες του, εκφράζοντας την στήριξή τους στην «ΣυμμαχίαΝοτίου Αιγαίου».

«Με μεγάλη συγκίνηση επισκέπτομαι σήμερα την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Λίνδο, εδώ απ΄όπου ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 το όμορφο ταξίδι της “Συμμαχίας” μας, την πατρίδα της αείμνηστης μητέρας μας Παναγιώτας Μαρκουλή, της οποίας η διαπαιδαγώγηση και η καθοδήγηση καθόρισαν τις αρχές και τις αξίες μου. Την πατρίδα, ενός αγωνιστή πολιτικού, που υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της αντίστασης κατά της δικτατορίας, του Ιωάννη Ζίγδη, ενός πολιτικού με τον οποίο συμπορεύτηκε ο αείμνηστος πατέρας μας, Στέλιος Γλυνός. Εδώ από την Λίνδο, δεσμεύομαι ότι η δική μας περιφερειακή αρχή θα ανοίξει τις πόρτες σε όλους τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου. Θα τιμήσουμε το συμβόλαιο συνεργασίας με τους πολίτες, θα είμαστε δίπλα στους δημάρχους, κοντά στις τοπικές κοινωνικές. Η δική μας περιφερειακή αρχή θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, θα ακούει, θα συνεργάζεται, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε μια Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στους κατοίκους της Λίνδου.

2

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, άκουσε τα αιτήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες, τόσο για την καθημερινότητα όσο και για την ανάπτυξη και τις ανάγκες της περιοχής.

Το πρωί της Δευτέρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, περιόδευσε στην συνοικία της Ανάληψης στην πόλη της Ρόδου. Επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με κατοίκους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες, οι οποίοι του έθεσαν μια σειρά από ζητήματα, με την προσδοκία ότι ως αυριανός περιφερειάρχης, θα μεριμνήσει για την επίλυσή τους. Ο κ. Μανώλης Γλυνός, επανέλαβε πως με την ανάληψη των καθηκόντων του  και σε συνεργασία με τους δημάρχους κάθε νησιού,  θα προχωρήσει στην εκπόνηση και υλοποίηση πλάνου πενταετίας ανά νησί, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε ένα ξεχωριστά.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!