Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

«Πλούσιο» το Αστυνομικό Δελτίο στις Κυκλάδες σήμερα

Αστυνομία

Σύλληψη (2)  ημεδαπών  για παράνομη λειτουργία   καταστημάτων στη Μύκονο       

Την 25 και 27-06-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 59 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Μύκονο   

 Την 26-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 59χρονος υπήκοος Ουκρανίας γιατί μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο επιβάτες-τουρίστες σε διάφορους προορισμούς του νησιού έναντι κομίστρου.

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Θήρα     

Την 26-06-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και 41χρονος ημεδαπός γιατί ο αλλοδαπός μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 41χρονου επιβάτες-τουρίστες σε διάφορους προορισμούς του νησιού έναντι κομίστρου.
Σύλληψη (2) ατόμων για υγειονομικές παραβάσεις σε επιχείρηση στη Μύκονο
Την 27-06-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου:
α) 59χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος προβαίνοντας στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες ενοικίαζε σε λουόμενους και ανέπτυσσε τραπεζοκαθίσματα πέραν του προβλεπόμενου αριθμού καταλαμβάνοντας δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε παράνομα -8-κολυμβητικές δεξαμενές και
β) 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος προβαίνοντας στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες ενοικίαζε σε λουόμενους, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπού στη Θήρα

Την 27-06-2016 το πρωί 63χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια παράνομων εργασιών τοποθέτησης πέργκολας σε κατοικία κατέπεσε από πτυσσόμενη κλίμακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και δύο εργάτες που απασχολούνταν στις ίδιες εργασίες συνελήφθησαν. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από το Α.Τ. Θήρας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!