Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας

thumbnail_DSC_0363

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση του Δημάρχου κ. Κουκά με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) πραγματοποιήθηκε στις 8/04/2019 στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με θέμα την κρουαζιέρα στο νησί της Μυκόνου.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/04/2019 με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Μυκόνου.

Η συνάντηση αφορούσε το κλάδο της κρουαζιέρας στη Μύκονο και βασικά θέματα που τον επηρεάζουν τα οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν κατ’ ιδίαν, ενώ τα μέλη της Ένωσης επισήμαναν πως για το 2019 υπάρχει αύξηση 10% στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Μυκόνου, με επιπλέον 45 προσεγγίσεις πλοίων το 2019.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος και ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, εκπρόσωποι του Α.Τ. Μυκόνου, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατήριων, ο Προϊστάμενος Τελωνείου,  ο Πρόεδρος Ενώσεως Λεμβούχων Μυκόνου  καθώς και Ναυτικοί Τουριστικοί Πράκτορες μέλη της ΕΕΚΦΝ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΕΚΦΝ αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Κόντε, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Γεράσιμο Κανακάρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αντώνιο Καλούδη.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!