Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

«Πράσινο φως» από το ΣΑΣ για τη δρομολόγηση του Superferry στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος

12476107_10208459246658212_776986110_n

Ανακοινώθηκαν σήμερα, από την αρμόδια Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.).

Αναφορικά με το αίτημα της εταιρείας των αδερφών Στεφάνου Golden Star Ferries για τη δρομολόγηση του πλοίου Superferry στη γραμμή  Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος, το Συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως ομόφωνα.

Ωστόσο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία θετικά, ως προς την ώρα απόπλου από τους λιμένες Ραφήνας και Μυκόνου 40 λεπτά πριν η (ΔΙΑΖ) 20 λεπτά μετά από εγκεκριμένες ώρες αναχώρησης λοιπών δρομολογημένων Ε/Γ – Ο/Γ συμβατικού τύπου και σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της Λιμενικής Αρχής ως προς τη διανυκτέρευση. Επίσης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία θετικά, ως προς την εξουσιοδότηση της υπηρεσίας να κληθεί η πλοιοκτήτρια εταιρεία να υποβάλλει σε συνεννόηση με τις Λιμενικές Αρχές προσέγγισης πίνακες δρομολογίων με τροποποιημένη ώρα απόπλου από το λιμένα Πάρου, προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα κατά την ταυτόχρονη παραμονή με άλλα δρομολογημένα πλοία κατά την προσέγγιση του πλοίου σε επόμενο λιμένα (Νάξος). 

Η απόφαση του ΣΑΣ

sas0116-page-003

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!