Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Προχειρότητες και προεκλογικά «πασαλείμματα» δρόμων καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μακροταντάλου

ΜΠΟΘΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΜΑΚΡΟΤΑΝΤΑΛ

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακροταντάλου κ. Θοδωρής Μπόθος, καταγγέλλει πως συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα στην περιοχή του, αφού με προχειρότητες και «πασαλείμματα» για προεκλογικούς σκοπούς, όπως επισημαίνει, αποκαταστάθηκαν ασφάλτινοι δρόμοι με  μπετόν!

Αναλυτικότερα η επιστολή του κ. Μπόθου:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Όπως πιθανόν θα έχετε καταλάβει δεν είμαι φαν των social media. Δυστυχώς όμως τις τελευταίες μέρες και λόγω των εκλογών αναφέρονται και συμβαίνουν πράγματα τουλάχιστον τραγελαφικά στη περιοχή του Μακροταντάλου χωρίς αρμοδιότητα, χωρίς επίβλεψη, χωρίς μέτρα ασφαλείας!

Κάθε έργο που γίνεται πρέπει να «μένει» ..όχι να είναι με ημερομηνία λήξης και να φθείρεται αμέσως λόγω κακοτεχνιών. Αυτό το καθιστά το λιγότερο επικίνδυνο! Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν είναι δυνατόν σε ένα δρόμο με άσφαλτο και οι αποκαταστάσεις να γίνονται με μπετόν. Προχειρότητες δηλαδή και «πασαλείμματα» όπως λένε κ στο χωριό μου ( Το χωριό μου παρεπιπτόντως είναι το Καλλιβάρι Μακροταντάλου, εάν θυμάστε κατά που πέφτει αυτό!!).

Επίσης ξέρετε πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την επίστρωση του δρόμου; Επανέρχομαι λοιπόν αναρωτώμενος εάν γνωρίζετε ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της κοινότητας υπάρχει κονδύλι για την επισκευή του ασφάλτινου οδικού δίκτυο με ασφαλτόμειγμα στο οποίο εσείς σήμερα ρίχνετε μπετόν. Τα χρήματα από τη ΣΑΤΑ της κοινότητας μόλις 6.000€ ανά έτος. Λόγω των εκλογών βιάζεστε για ακόμα μια φορά και έχετε αρχίσει της κακοτεχνίες και δει εν άγνοια μου.

Θα ήθελα να ενημερώσω τόσο εσάς όσο και τους πολίτες ότι σε επαφή που είχαμε τον περασμένο Ιούνιο σας είχα αναφέρει ότι στο εργοτάξιο του Δήμου υπήρχαν 150 κυβ. ασφαλτόμειγμα χωρίς να το γνωρίζετε . Θα μπορούσατε λοιπόν τότε να μας είχατε δώσει τα 50 κυβ. τα οποία σας είχα ζητήσει για να αποκατασταθεί το ασφάλτινο οδικό δίκτυο του Μακροταντάλου. Παρ’ολα ταύτα με παραπέμψατε σε εργολάβους.

Όπως αντιλαμβάνεστε βέβαια με το μικρό ποσό της ΣΑΤΑ όπως προαναφέρθηκε καθιστά αδύνατη την συνεργασία με κάποιον εργολάβο. Προς ενημέρωση όλων ωστόσο η ουσία είναι αξιότιμε κ. Δήμαρχε ότι μόνο τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας σας είχαμε συνεργαστεί τόσο με εσάς όσο και με τους συνεργάτες σας στην Υδρούσα άψογα.

Δυστυχώς όμως εσείς απο ότι φάνηκε δεν αντέξατε τη μεγάλη αντιπαράθεση για τα σκουπίδια και από τότε μας ξεχάσατε. Νομίζω ότι το Μακροτάνταλο τη περίοδο εκείνη των δύο αυτών ετών είχε να δείξει έργο μεγαλύτερο από άλλα διαμερίσματα του νησιού. Έπειτα βέβαια ευτυχώς ο Πρόεδρος δεν έχει σταματήσει να εργάζεται για την όσο δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια χωρίς τη στήριξη του Δήμου…

Με τιμή

Μπόθος Θεόδωρος

Πρόεδρος Τ.Κ. Μακροταντάλου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!