Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρόγραμμα «Ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση» από το ΚΕΚ Γεννηματάς

unnamed

Την Χάλκη επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικά σεμινάρια στη Χάλκη.  Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνες Σ.Ε.Π του ΚΕ.ΣΥ.Π Ρόδου κυρίες Καραϊσαρλή Μαρία και Νικολάου Ευαγγελία πραγματοποίησαν πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας (ατομική συμβουλευτική και τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού) σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Λυκειακών τάξεων της Χάλκης. Επίσης, ενημέρωσαν τα παιδιά και τους γονείς τους για τις δομές του νέου Λυκείου.

unnamed (1)

 Παράλληλα, οι υπεύθυνοι  του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ Δωδεκανήσου, κύριοι Κεφαλάκης Παύλος και Στέργου Ευστάθιος, πραγματοποίησαν δικτύωση του σχολείου και εγκατέστησαν δομημένη καλωδίωση με αποτέλεσμα τη παροχή δυνατότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο σε κάθε τάξη. Επίσης, ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε στο σχολείο.       Την αποστολή συνόδευε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Θωμάς Σωτρίλης, ο οποίος, μαζί με το κο Μπάρδο Χρήστο, ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Χάλκης κο Μιχάλη Πατρό για προβλήματα του νησιού.  

Ο κος Μπάρδος δήλωσε σχετικά:

«Η προσωπική εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για

 ίση αντιμετώπιση των μαθητών όλων των νησιών στην εκπαίδευση μετατρέπεται από ευχή των προηγούμενων χρόνων σε πραγματικότητα. Τα χαμόγελα των παιδιών μας δίνουν δύναμη, ώστε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα σε όλα τα μικρά νησιά της περιφέρειας μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διευθύντρια του Γυμνασίου Λυκειακών τάξεων κα Κυριακή Παπαφράγκου και όλο το διδακτικό προσωπικό και τους συγχαίρω για το εξαίρετο λειτούργημα τους».

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!