Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Πρόγραμμα Κατάρτισης «Παραδοσιακή Κουζίνα σε χώρους εστίασης» στην Τήνο

assets_LARGE_t_420_49333548

Στο πλαίσιο του έργου “Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων, Εργαζομένων & Αυτοαπασχολούμενων στο Νομό Κυκλάδων” υλοποιούν στην Τήνο το πρόγραμμα Κατάρτισης “Παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστίασης” με εκπαιδεύτρια τη Μαρία Κρινά.

Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στη Θέση Πεντόστρατο – Μέση. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη 16:00 – 21:00.

Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.

  • Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
  • Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα
  • Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών
  • Μελέτη πραγματικού μενού εστιατορίου
  • Αρχές δημιουργίας μενού – παράδειγμα κοστολόγησης
  • Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
  • Δημιουργία ενός πρότυπου μενού

\

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!