Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Προκήρυξη διαγωνισμού για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ΠΕ Σύρου και ΠΕ Τήνου

img100949_a1e971d9d3b2b881843446e751a95960

Την προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού συνολικού προϋπολογισμού 70.530,10€, για την προμήθεια τροφίμων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και σχολικών ειδών για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ΠΕ Σύρου και ΠΕ Τήνου υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Με τη συγκεκριμένη διαγωνιστική διαδικασία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Σύρου θα συνεχίσει αμείωτα την διανομή ειδών-τροφίμων (η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια), ενώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Τήνου θα προχωρήσει για πρώτη φορά στη διανομή τροφίμων.  

«Η Περιφερειακή Αρχή, επιδεικνύοντας αυξημένα αντανακλαστικά και κυρίως την δέουσα ευαισθησία, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων στέκεται έμπρακτα, αλλά διακριτικά, στο πλευρό όσων συμπολιτών μας έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και χρειάζονται την συνδρομή μας προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον καθημερινό, δύσκολο αγώνα της επιβίωσης. Χωρίς εκπτώσεις και διακρίσεις, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει την άσκηση δίκαιης κοινωνικής πολιτικής, με στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων των νησιωτών μας σε μια αξιοπρεπή ζωή» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!