Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Πρόκλεια 2015: Οι καθιερωμένοι αγώνες δρόμου της Άνδρου

11430249_10153313704143563_7236305726592077323_n
Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων, ο Α.Ο.Άνδρου, ο Α.Ο.Υδρούσας, ο Αστέρας Κορθίου και ο Ανδριακός Ο.Φ. στίβου υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου προκηρύσσουν αγώνα δρόμου με την επωνυμία ΠΡΟΚΛΕΙΑ ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Στα 5,5 και στα 13 χιλιόμετρα: Άντρες – Γυναίκες (μέχρι 19 ετών, 20-29, 30-39, 40-49, 50 ετών και άνω) 2. Στα 3 χιλιόμετρα: Αντρες και Γυναίκες (δύο κατηγορίες: μέχρι 19 και άνω των 18)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 21η Ιουνίου 2015
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Χώρα Άνδρου . Εκκίνηση Νημποριό
 ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 09:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Δύο ώρες συνολικά. Ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος στις 11:00
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:
Διαδρομή (1) – κίτρινη : 5,5 χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Νημποριό με κατεύθυνση προς τα Λιβάδια και τερματισμό στην Κάτω Πλατεία της Χώρας (Πλατεία ΚαΪρη)
Διαδρομή (2) – Πράσινη : 13,6 χλμ. (Extreme): Η εκκίνηση θα δοθεί στο Νημποριό με κατεύθυνση προς Υψηλού, η διαδρομή περνάει από τις Στραπουριές, τους Μέννητες, τη Μεσσαριά και καταλήγει στη Χώρα, στην Κάτω Πλατεία (Πλατεία Καϊρη). Τα πρώτα 5.500 μέτρα της διαδρομής έχουν έντονη ανηφορική κλίση.
Διαδρομή (3) – Κόκκινη : 2,8 χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Νημποριό με κατεύθυνση προς τους Ανεμόμυλους και θα καταλήξει στην Κάτω Πλατεία της Χώρας (Πλατεία ΚαΪρη).
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, επίσημοι αθλητές με δελτίο ή ανεπίσημοι χωρίς δελτίο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο στο e-mail kίriakosmoustakas@yahoo.gr και στο τηλ. 6974063057 μέχρι το Σαββάτο 20 Ιουνίου εώς και τις 21:00 και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την εκκίνηση του. Για όσους επιθυμούν το πακέτο προσφοράς θα πρέπει να επικοινωνήσουν εώς και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 εώς και τις 12:00. – Το πακέτο προσφοράς περιελαμβάνει εισητήρια πλοίου απο Ραφήνα ale re tour (Σαββάτο 07:50 αναχώρηση από Ραφήνα και Κυριακή 16:30 από Άνδρο ) πλοίο Superferry Διανυκτέρευση χωρίς πρωινό (ανά 2 άτομα στα δωμάτια ή παράπανω) Φαγητό με menu Κόστος ανά άτομο 50,00e
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: 
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι πρόσφατοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έκδοσης 2012 – 2013. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων Δημήτρη Τσαρτσάλη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: 
Οσοι αθλητές διαθέτουν δελτίο συλλόγου, μπορούν να προσκομίσουν το δελτίο ως απόδειξη ότι έχουν εξεταστεί από ιατρό με την προϋπόθεση ότι το δελτίο διαθέτει στο πίσω μέρος του πρόσφατη θεώρηση από τον ιατρό. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές και οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν δελτίο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από ιατρό, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.
Ο Δήμος Άνδρου και η οργανωτική επιτροπή είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τους αθλητές – αθλήτριες. Εκτός από την παρουσία ιατρού, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στον τόπο τέλεσης των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκειά τους.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Άνδρου και η οργανωτική επιτροπή έχουν την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα
Πρόσθετες πληροφορίες για τον αγώνα
Στη σελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα αναρτηθούν σε ψηφιοποιημένη μορφή οι διαδρομές των αγώνων και πληροφορίες για τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε συγκεκριμένο σημείο θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά και ισοτονικά ποτά.
Οτι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα αντιμετωπίζεται από τον Αλυτάρχη των αγώνων, τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Τσαρτσάλη.
Περισσότερες πληροφορίες από τον κ. Κυριάκο Μουστάκα 6974063057 και τον Δημήτρη Πάππα 6944356695

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!