Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Προνόμια για τα μέλη της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, στη διαδικασία «κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων»

kukladiki omospondia

Η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΑΔΕΣ, έλαβε τη πρωτοβουλία και ζήτησε προσφορές από τους Φορείς Πιστοποίησης, για την διαδικασία κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τις Υ.Α. 21185/2014 & Υ.Α.91/2015.

Το ΔΣ της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΑΔΕΣ, αφού εξέτασε τις προσφορές που έλαβε από τους Φορείς Πιστοποίησης, επέλεξε να αποδεχθεί ως πλέον συμφέρουσες για τα μέλη της, τις προσφορές των εταιρειών EUROCERT ΑΕ και TÜV ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Κάθε καταλυματίας –μέλος των Συλλόγων της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, μπορεί να επωφεληθεί από τις χαμηλότερες τιμές και τις ιδιαίτερες εξυπηρετήσεις που προσφέρουν οι δύο Εταιρείες στα μέλη της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων. Μπορεί να επιλέξει ελεύθερα, να έρθει σε απευθείας επικοινωνία μαζί τους και να τους προσκομίσει «Βεβαίωση» ότι είναι μέλος της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, ώστε να επωφεληθεί από τη προσφορά τους.

Δικαίωμα στη προσφορά έχουν όλα τα τουριστικά καταλύματα των Κυκλάδων που προμηθεύονται και αναρτούν τον Τιμοκατάλογο και το αυτοκόλλητο ετήσιο Σήμα για το 2016, της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι καταλυματίες, από τον Σύλλογό τους.

Επίσης στο διαδίκτυο:

Για να κατεβάσετε τα σχετικά αρχεία πιέστε στους παρακάτω συνδέσμους:

2016-04-13 EUROCERT- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ-1

2016-04-15 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!