Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Προσφορά COACH NOW 2020 στα Μέλη της «Λέσχης Ανδρίων»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

στο Live Streaming του Συνεδρίου COACH NOW 2020 στα Μέλη και τους Παρατηρητές της «Λέσχης Ανδρίων» Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, και ώρα 17:00 – 22:00

Όσα Μέλη και Παρατηρητές της «Λέσχης Ανδρίων» επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το Live Streaming του συνεδρίου COACH NOW 2020, παρακαλούνται να στείλουν ένα email με την επιθυμία συμμετοχής τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο info@andrionclub.gr.

Όσοι ενδιαφερόμενοι ΔΕΝ είναι Μέλη ή Παρατηρητές της «Λέσχης Ανδρίων» χρειάζεται να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους από το παρακάτω link:

https://bit.ly/COACHNOW2020


Εσωτερική & Εξωτερική Ηγεσία στην εποχή του κορωνοϊού:
το Συνέδριο Coach Now συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ως υβριδικό

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020- Συνεδριακό ΚΑΣΤΡΙ + Live Online

 
Αν και οι συνθήκες που οφείλονται στον Covid είναι ρευστές, το ετήσιο συνέδριο COACH NOW για ηγέτες, coaches και άτομα που ενδιαφέρονται για το coaching, στις 3 Οκτωβρίου θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του ως υβριδικό που συνδυάζει την κάθε φορά επιτρεπτή φυσική παρουσία με την ψηφιακή ζωντανή αναμετάδοση.
 
Δεν θα μας εμποδίσουν φέτος οι νέες συνθήκες να εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε τα όνειρά μας, την επιτυχία, την πρόοδο και την ευτυχία μας.
 
Πέρυσι στο Coach Now 2019, είχαμε πάνω από 100 συμμετέχοντες και 11 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι μίλησαν για τις αλήθειες και τους μύθους του επαγγέλματος του coaching.

Φέτος το θέμα του COACH NOW 2020 είναι “Coaching & Ηγεσία- Η αληθινή Ηγεσία ξεκινά από μέσα μας”. Ένα θέμα μεγάλης σημασίας στη σημερινή εποχή που διανύουμε. Σκοπός του συνεδρίου είναι να δούμε με ποιο τρόπο σήμερα και στο μέλλον όπου συμβαίνουν συχνές και μεγάλες αλλαγές μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο πώς ζούμε και πως προοδεύουμε.
 
5 διεθνείς ομιλητές & έμπειροι επαγγελματίες: Kathryn Pope, Dr. Γιάννης Καλογεράκης, Όλγα Παπατριανταφύλλου, Αναστασία Μοίρα και Βαρβάρα Ασημακοπούλου, και ένα πάνελ από 8 νέους coaches αποφοίτους του εκπαιδευτικού προγράμματος, διαπιστευμένου από ICF, «Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη»  θα ξεδιπλώσει ο καθένας τη δική του μοναδική ιστορία και θα δώσουν ιδέες και ώθηση για να απογειώσετε τη δική σας δυναμική στις σημερινές συνθήκες.
 
Η Inner & Outer Leadership Coach, Βαρβάρα Ασημακοπούλου, ιδρύτρια του Coach Now επισημαίνει: «Ότι και να συμβαίνει, οφείλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε, να αλληλοϋποστηριζόμαστε και να επιβιώνουμε απολαμβάνοντας με ευγνωμοσύνη ότι έχουμε για να τα κάνουμε περισσότερα.”
 
Το COACH NOW αφορά όλες και όλους όσους ενδιαφέρονται για το coaching, είτε για την προσωπική τους ανάπτυξη, είτε ως επάγγελμα, είτε ως δεξιότητες που διευκολύνουν την τρέχουσα εργασία τους, είτε ως ένα νέο μοντέλο αποτελεσματικής ηγεσίας σε κάθε συνθήκη.

Όραμα: Η αναγνώριση και η προώθηση του coaching ως αναπόσπαστο μέρος μιας ακμάζουσας, ηθικής κοινωνίας και ως ενός κρίσιμου παράγοντα θετικής εσωτερικής και εξωτερικής ηγεσίας και τελικά προσωπικής και κοινωνικής ευημερίας.
 
Σημειώνεται ότι στους φυσικούς χώρους του συνεδρίου, εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμοί σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!