Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Άνδρου

kentro-dia-viou-mathisis-2019-dimos-androy

Ο Δήμος Άνδρου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς την λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Άνδρου, υλοποιώντας προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Άνδρου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών), για τα ακόλουθα προγράμματα:

deltio_typou_dimou_androu_mathimata_enilikwn_kentrou_mathisis_28_11_19-page-001

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στ’ ανωτέρω προγράμματα, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ (Παλαιό Δημαρχείο, Χώρα Άνδρου) είτε τηλεφωνικά (γραμμή επικοινωνίας: 2282360222, Υπεύθυνη Προγράμματος: ΚΟΛΥΔΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ), είτε ηλεκτρονικά (στο email: d.androu@kep.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, με αίτηση, που χορηγείται επιτόπου (ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από 08:00 έως 15:00).

Σημαντικό: Για την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν στο ΚΕΠ φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου με Άδεια Παραμονής του υποψηφίου.

Προθεσμία υποβολής αίτησης και συμμετοχών: έως και Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!