Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Πρόσκληση για Πάσχα στην Άνδρο με κεράσματα

event (1)

Μια έκπληξη περίμενε όσους ταξίδεψαν με τα πλοία ΘΕΟΛΟΓΟΣ (το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Μαρτίου) και SUPERFERRY (το πρωί της Παρασκευής, 25 Μαρτίου 2016) από τη Ραφήνα για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Ο Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του νησιού, προσκάλεσε τους ταξιδιώτες να περάσουν το Πάσχα τους στην Άνδρο, κερνώντας τους παραδοσιακά ανδριώτικα γλυκά (καλτσούνια και παστέλι) και τσίπουρο και διανέμοντας ένα καλαίσθητο 4σέλιδο έντυπο, που είχε τον τίτλο: «Το Πάσχα στην Άνδρο είναι ξεχωριστό. Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί».

Τη διανομή έκαναν κορίτσια από το νησί, που με το ζεστό τους χαμόγελο και την ευγένειά τους κέρδισαν τους ταξιδιώτες.

«Είναι μια ενέργεια προβολής του νησιού μας και των εθίμων μας κατά τη διάρκεια του Πάσχα, μια ενέργεια που πιστεύουμε πως θα βοηθήσει να γεμίσει η Άνδρος ταξιδιώτες την Μεγάλη Εβδομάδα», δήλωσε ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες του νησιού για την άψογη συνεργασία, τα κορίτσια που έκαναν τη διανομή του υλικού και των κερασμάτων, καθώς και τους πλοιοκτήτες κ.κ. Παναγιωτάκη και αδελφούς Στεφάνου, που μας παρείχαν κάθε διευκόλυνση προκειμένου να κάνουμε αυτή την εκδήλωση πάνω στα πλοία τους».

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!