Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Πρόσκληση για τη Χορήγηση Υποτροφιών στο Μουστάκειο Δημοτικό Σχολείο

Το Κληροδότημα  ΠΕΤΡΟΥ Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ σε δώδεκα (12) μαθητές/μαθήτριες, που φοιτούν στο Μουστάκειο Δημοτικό Σχολείο στην Πίσω Μεριά Κορθίου Άνδρου, κατά το σχολικό έτος 2020-2021, σε οποιαδήποτε τάξη. Το ποσό της χορηγούμενης υποτροφίας ανά μαθητή/μαθήτρια θα ανέρχεται σε (1.500,σ00) ευρώ. Το συνολικό ποσό της υποτροφίας θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις: α’ δόση έως τις 31/12/2020 και β΄ δόση με τη λήξη του σχολικού έτους και έως τις 30/6/2021 (υπό την προϋπόθεση ότι ο/η μαθητής/μαθήτρια θα έχει φοιτήσει στο Σχολείο καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους).

Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων υποτροφίας έχουν ως εξής: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση υποτροφίας είναι η καταγωγή από την πρώην Κοινότητα Κορθίου Άνδρου μέχρι β’ βαθμού συγγένειας από την πατρική ή μητρική γραμμή.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ με απόλυτη σειρά είναι:

1) Μόνιμοι κάτοικοι Δημοτικής Ενότητας Κορθίου Άνδρου

2) Μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου

3)  α) Τέκνα πολύτεκνων, β) Τέκνα τρίτεκνων, γ)  Τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών, δ) Τέκνα οικογενειών με δύο τέκνα,  ε) Τέκνα οικογενειών με ένα τέκνο

4) Οικογενειακό εισόδημα (κατά αύξουσα σειρά)

Η χορήγηση όλων των υποτροφιών σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις των ως άνω κριτηρίων δεν είναι υποχρεωτική.

Ο φάκελος του υποψηφίου είναι δυνατόν να αποστέλλεται ταχυδρομικώς -και  για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης- με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά. Πληροφορίες για απαιτούμενα δικαιολογητικά δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στο τηλ. 6980542444. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος μέχρι τις 29/12/2020 στη Δ/νση: Κληροδότημα Π.Λ. Μουστάκα, Κόρθιο Άνδρου, Τ.Κ. 84 502.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΣ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!