Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Προσλήψεις 32 ατόμων στο Δήμο Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 32 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Μυκόνου που εδρεύει στη Νήσο Μύκονο του Νομού Κυκλάδων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ημέρα ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Μυκόνου μέχρι πλήρωσης των θέσεων και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25/2/2021 και ώρα 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου vkanterakis@mykonos.gr (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά) υπόψη κ. Καντεράκη Ευάγγελου (τηλ. επικοινωνία: Γραφείο Προσωπικού Δήμου Μυκόνου : 22893 60124-125).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης καθώς και της υπεύθυνης δήλωσης στον δικτυακό τόπο του Δήμου www.mykonos.gr, συνημμένα στην ανακοίνωση της πρόσληψης προσωπικού.


Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!