Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Πρωτιά σε διεθνή διαγωνισμό για το Λύκειο Γαυρίου και την μαθήτρια Ελένη Βόσσου – Μαμάη

E4B5882A-1054-46E6-A048-BA15F13423E2

Την πρώτη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο, που διοργανώθηκε στην Πορτογαλία κατέκτησε το Λύκειο Γαυρίου, το οποίο εκπροσωπήθηκε από την μαθήτρια της Β” τάξης Ελένη Βόσσου – Μαμάη.

Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου και είναι εδώ να μας υπενθυμίζουν πως το αύριο… είναι ελπιδοφόρο. Η Ελένη με το άρθρο της (το οποίο να σημειώσουμε ήταν στα αγγλικά), κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και τελικά να κατακτήσει επάξια την πρώτη θέση.

Με την παρουσία της στο διαγωνισμό, η Ελένη δεν κατάφερε μόνο να ακουστεί το μικρό νησί μας σε διεθνές επίπεδο, αλλά απέδειξε έμπρακτα ότι στα επαρχιακά σχολεία της χώρας μας, γίνεται μεγάλη προσπάθεια  τόσο από τους καθηγητές όσο και από τα ίδια τα παιδιά.

Η πρωτιά αυτή ας αποτελέσει… έμπνευση και για όλους μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελένη Βόσσου – Μαμάη και συγχαρητήρια στο σχολείο για τις πραγματικά αξιέπαινες πρωτοβουλίες και δράσεις!

Η ανακοίνωση του Σχολείου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο, στην κατηγορία Άρθρο, 15-18 ετών, το οποίο προέκυψε από τη Διεθνή συνεργασία του σχολείου μας, με σχολεία της Πορτογαλίας, της Τουρκίας και της Μάλτας.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε σε Διεθνή Αποστολή μαθητών από την μαθήτρια της Β” Λυκείου Ελένη Βόσσου-Μαμάη, στην οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια !

Η Διεθνής Αποστολή διοργανώθηκε από τον Διεθνή Συντονιστή της Πορτογαλίας και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Coruche της Πορτογαλίας, 1-6 Απριλίου 2019.

Συνολικά συμμετείχαν 36 χώρες με πάνω από 200 συμμετοχές. Οι νικητές επιλέχτηκαν από εκπροσώπους των UNESCO, UNEP, EEA, IIEEE, του FEE και διεθνείς διακεκριμένους δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και σκηνοθέτες.

Όλοι οι νικητές δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Medium https://medium.com/@yre_int, ενώ οι πρώτοι νικητές δημοσιεύτηκαν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Climate Tracker: http://climatetracker.org/tag/yre/.

Συγχαρητήρια και πάλι στην μαθήτρια μας και της ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον !

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του Γυμνασίου Τ.Λ. Γαυρίου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!