Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Με πρωτοβουλία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου: Συνάντηση για την προετοιμασία του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα συνάντηση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρωτοβουλία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», Ιωάννη Πετράκη, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Λεονταρίτης και ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη από 31/10 έως 2/11.

Παράλληλα εν όψει της κοινής προσπάθειας υλοποίησης του Προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου, που αναμένεται να ξεκινήσει με το νέο έτος, αποφασίστηκε κοινή γραμμή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» για τη συνάντηση του Σαββάτου 1ης Νοεμβρίου. Τόσο ο κ. Γ. Λεονταρίτης, όσο και ο κ. Γ. Μαραγκός διαβεβαίωσαν τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» για την αμέριστη υποστήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια με γνώμονα την προάσπιση της υγείας των κατοίκων της Σύρου και των κατοίκων του Νομού.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Συνέδριο είναι δωρεάν και προτρέπουμε όλους να συμμετέχουν στις εργασίες με την παρουσία έγκυρων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών υγείας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!