Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Πρόβλημα νομιμότητας και έκτακτες εκλογές σε πολλά σωματεία των Κυκλάδων

Την διεξαγωγή εκλογών σε όλα τα σωματεία και τις ομοσπονδίες και τις ενώσεις που διεξήγαγαν εκλογές χωρίς την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου μετά τις 14 Μαρτίου του 2019  επιτάσσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η σχετική διάταξη που αφορά όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες, ομοσπονδίες και ενώσεις, που ήδη έχει αποσταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έχει να κάνει με την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετοί σύλλογοι και φορείς κινδυνεύουν να χάσουν την ιδιότητα τους, αφού πλέον για να λάβουν την αθλητική αναγνώριση θα πρέπει να προσκομίσουν το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής. 

Να σημειωθεί ότι η σχετική διάταξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπερβαίνει όλα τα καταστατικά και ως εκ τούτου όσα σωματεία δεν έχουν πραγματοποιήσει τις εκλογές με παρουσία νόμιμου δικαστικού αντιπροσώπου, τότε θα πρέπει να προκηρύξουν άμεσα συμπληρωματικές εκλογές.

Όσο αφορά τις Κυκλάδες, το πρόβλημα που προέκυψε αφορά πολλούς συλλόγους οι οποίοι θα πρέπει να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς στην εναρμόνιση τους με τα όσα ορίζει η Γενική Γραμματεία.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα που απεστάλησαν στα σωματεία ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Κυκλάδων:

776047_929861-1_3548c.jpg

776047_929861-3_a8c32.jpg

Πηγή: https://www.sportcyclades.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!