Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Προβολή του Δήμου Άνδρου στο εξωτερικό με συμμετοχές σε εκθέσεις και νέες διεθνείς διακρίσεις

Στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2021 συμμετείχε χωρίς κόστος ο Δήμος Άνδρου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ έπειτα από έγκαιρη ανταπόκριση στο πρόσφατο κάλεσμα του Οργανισμού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 και 8 Μαΐου 2021ηλεκτρονικά, λόγω των γενικότερων συνθηκών.

Ο Δήμος Άνδρου είχε το δικό του εικονικό stand που προσέλκυσε το ενδιαφέρον Αυστριακών ταξιδιωτών. Στο πλαίσιο των ευρύτερων προσπαθειών της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου για διεθνή προβολή, η Άνδρος συμπεριλήφθηκε σε νέα λίστα με τα 25 καλύτερα προτεινόμενα Ελληνικά νησιά σύμφωνα με το «Can Travel Will Travel», ανερχόμενο και δυναμικό ταξιδιωτικό blog της Μεγάλης Βρετανίας https://www.cantravelwilltravel.com/most-beautiful-greek-islands/.

Η γαλήνια γοητεία που ασκεί η Άνδρος, το μείγμα των μαγευτικών παραλιών της και οι αναζωογονητικές διαδρομές της καθιστούν ιδανικό προορισμό, σύμφωνα με το blog. Σημειώνεται πως τους εν λόγω bloggers ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας σε προγραμματισμένη συνάντηση στην εικονική έκθεση της Μεγάλης Βρετανίας WTM Virtual 2020 που συμμετείχε ο Δήμος.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!