Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ψήφισε την Ανδριώτισσα Αδαμαντία – Εμμανουέλα στον διαγωνισμό Be a Music Star!

be-a-music-star-deejay-lampsi

Η Ανδριώτισσα Αδαμαντία – Εμμανουέλα συμμετέχει σε διαγωνισμό του 95.2 Athens DeeJay και του Λάμψη 92.3 Be a Music Star, όπου δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.

Η «δική μας» Αδαμαντία – Εμμανουέλα συμμετέχει με το τραγούδι «Μακριά μου να φύγεις» στην κατηγορία του Ελληνικού τραγουδιού τραγουδώντας a capela σε ένα σύντομο βίντεο.

Το Andros Portal εύχεται στην Αδαμαντία – Εμμανουέλα καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Ακούστε την και ψηφίστε την ΕΔΩ και για να μην ψάχνεται ο αριθμός είναι 173!

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του διαγωνισμού

Από την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 ξεκίνησε η φάση της ψηφοφορίας των selfie videos από το κοινό. Ο κάθε ένας μπορεί να ψηφίσει μέχρι και πέντε διαφορετικά selfie videos σε κάθε κατηγορία. Η φάση αυτή τελειώνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

Τα πέντε videos από κάθε κατηγορία (Ελληνικό – Ξένο) που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους περνάνε στην 3η φάση.

Η επιτροπή του Be a Music Star που αποτελείται από τους: Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Γιώργο Λιάγκα, Θέμη Γεωργαντά και Γιώργο Αρσενάκο θα αποφασίσει για τους δυο τελικούς νικητές, έναν από κάθε ρεπερτόριο.

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και που θα είναι μεταξύ 13 με 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο party με την συμμετοχή των δέκα επικρατέστερων υποψήφιων νικητών (πέντε ανά ρεπερτόριο), όπου και η επιτροπή θα ανακοινώσει του δυο μεγάλους νικητές – νικήτριες.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ
Δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα ξεκινήσουν την καριέρα τους υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    Στις απονομές θα ήθελα να έχω πρόσκληση
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!