Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Ψήφισμα Δήμου Άνδρου για την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων στις Κυκλάδες

13639623_10209866905368800_1207518529_o

Με αφορµή το υπό διαβούλευση νοµοσχέδιο για την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων όλων των νησιών των Κυκλάδων και την µεταφορά τους ως προς όλες τις λειτουργίες τους στα δύο µεγαλύτερα νησιά δηλαδή την Σύρο και την Νάξο ,όπου εδρεύουν και τα πρωτοδικεία του νοµού ,ο ∆ήµαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης και το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Άνδρου σε τακτική συνεδρίαση σήµερα ∆ευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 αποφάσισαν οµόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσµατος :
1. Καλούµε την Κυβέρνηση να εξαιρέσει την Άνδρο και τα υπόλοιπα νησιά από το υπό διαβούλευση νοµοσχέδιο , καθόσον θα δηµιουργηθούν τεράστια προβλήµατα στο νησί . Θα προξενηθεί µεγάλη κοινωνική και οικονοµική ζηµιά στη ζωή των νησιωτών λόγω της δυσκολίας προσέγγισης στη Σύρο και διαµονής σε αυτήν αλλά και κατά της ρητής συνταγµατικής εντολής της νησιωτικότητας .
2. Καλούµε τους Βουλευτές , να µην ψηφίσουν το υπό διαβούλευση νοµοσχέδιο αν δεν εξαιρεθεί η Άνδρος και τα υπόλοιπα νησιά από αυτό.
3. Σε περίπτωση ψηφίσεως του υπό διαβούλευση νοµοσχεδίου χωρίς την εξαίρεση της Άνδρου και των υπολοίπων νησιών θα προβούµε σε συνεργασία µε άλλους ∆ήµους των Κυκλάδων σε οποιαδήποτε µορφή αγώνα προταθεί .

Ο ∆ήµαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης
Ο Πρόεδρος του ∆.Σ. Ελευθέριος Μπάλλας
Τα µέλη του ∆.Σ. ∆ήµου Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!