Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

«Δείξε μου του φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, έδωσε για μια ακόμα φορά το στίγμα της αυτοδιοικητικής πολιτικής κατάστασης, που ζούμε στην Άνδρο:

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Ξεκινώντας από την ώρα πραγματοποίησης του συμβουλίου, 11.00 η ώρα το πρωί της Παρασκευής,
διαπιστώνει κάποιος, ότι δεν έχουν αίσθηση του ωραρίου εργασίας υπαλλήλων και επαγγελματιών ή απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες τέτοιες που να αποτρέπουν την συμμετοχή των συμβούλων στα δημοτικά συμβούλια.

Δεν μας εκπλήσσει ούτε η μία ούτε η άλλη εκδοχή.
Κι όταν στη συζήτηση ανέβηκαν οι τόνοι, δεν μας εξέπληξε η αγενέστατη και θρασύτατη συμπεριφορά του κυρίου Λοτσάρη, μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει στον οποιοδήποτε πολίτη, πόσο μάλλον σε δήμαρχο.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν μας εκπλήσσει και η συνεχιζομενη υστερική λιβελλογραφια του «κολαούζου» της δημοτικής αρχής, το γνωστό «γραφείο τύπου»,
(που έχει αναγνωσιμότητα και αξιοπιστία τουλάχιστον των New York Times).

Δήθεν ενοχλήθηκε κι έβαλε τις φωνές στον αγαπητό του δήμαρχο, όμως αποκαλύφτηκε η υποκρισία του από την πάσα που έδωσε στον εαυτό του για να επιτεθεί στους αντιπολιτευόμενους, που τολμούν να ρωτούν για όλα και δεν ψηφίζουν χωρίς ίχνος αντίρρησης.
Αυτή την φορά τα έβαλε η θρασύτητα του, με την ανδριώτικη κοινωνία που είναι πολιτικά απαίδευτη…( πόση πίκρα μπορεί να βγάζει για την κοινωνική απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει).

Του φταίνε και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που τους στολιζει με ο,τι χαρακτηρισμό του κατέβει στο κεφάλι.
Τούς στολίζει στα «αμερόληπτα» άρθρα του και φυσικά από κάτω στα ελεεινά σχόλια που μόνο τοξικότητα και διχασμό φέρνουν.

Αλλά τον έμαθαν και οι πέτρες

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε αυτή την σχέση:
ο κειμενογράφος ξεχνάει το παρελθόν και παραβλέπει το παρόν, ενώ η ανίκανη να διοικήσει με αξιοπιστία και ισονομία, διοικούσα ομάδα ανέχεται και βολεύεται την τρισάθλια συμπεριφορά του, που δηλητηριάζει και προσβάλλει όλη την κοινωνία της Άνδρου.

Ταιριάζουν πολύ όπως φαίνεται κι επιβεβαιώνουν το παλιό ρητό:
«Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι».

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!