Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ρητορική για Μαθητές στη «Λέσχη Ανδρίων»

lesxi21

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πρώτης χρονιάς Συναντήσεων Ρητορικής για Μαθητές στη «Λέσχη Ανδρίων», με τη συμμετοχή 35 παιδιών από ολόκληρη την Άνδρο και της «3ης Κατασκήνωσης Ρητορικής και Δημοκρατικής Παιδείας», στο Κόρθι, με τη συμμετοχή 90 μαθητών από ολόκληρη την Ελλάδα, η «Λέσχη Ανδρίων» τονώνει το τμήμα ρητορικής θέτοντας υψηλότερους στόχους. Η ομάδα εμψυχωτών, αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς της Άνδρου, ενισχύεται με μια ακόμη εμψυχώτρια από την Αθήνα.

Οι ομάδες ρητορικής της «Λέσχης Ανδρίων» θα λειτουργούν με την επιστημονική υποστήριξη της «Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση» και της «Ερευνητικής Παιδαγωγικής Ομάδας Σείριος».

Στόχος του Τμημάτος Ρητορικής της «Λέσχη Ανδρίων» είναι η καλλιέργεια των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων, καθώς και η ενίσχυση του δημιουργικού προφορικού λόγου. Η ρητορική, ως τέχνη της πειθούς, απελευθερώνει τη σκέψη και βοηθά τους μαθητές να σκέφτονται ολόπλευρα και να επικοινωνούν ουσιαστικά, χτίζοντας την εικόνα ενός ενεργού πολίτη.

Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Δευτέρα θα γίνονται συναντήσεις για μαθητές όλων των τάξεων. Η πρώτη συνάντηση θα είναι ανοιχτή για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ώστε να ενημερωθούν και να εισαχθούν στη ρητορική τέχνη.

Το πρόγραμμα των τμημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Α’-Β’-Γ’ Λυκείου:              15:00 – 16:30

Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού:          16:30 – 17:30

Δ’-Ε’-Στ’ Δημοτικού:        17:30 – 18:30

Α’-Β’-Γ’ Γυμνασίου:         18:30 – 20:00
 

Για πληροφορίες και δηλώσεις εγγραφής:

e-mail:  info@andrionclub.gr | τηλέφωνο: +30 6942674731

Σας περιμένουμε στη «Λέσχη Ανδρίων» να παίξουμε με τις λέξεις και τις ιδέες!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!