Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Ρόδος: Μηνύσεις για βιασμό σε βάρος γυναικολόγου

Τρεις νέες μηνυτήριες αναφορές υπεβλήθησαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου εναντίον του γυναικολόγου που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έγκλησης που κατέθεσε εναντίον του 55χρονη, για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τρεις ακόμα γυναίκες ζητούν την ποινική του δίωξη, καταγγέλλοντας παρόμοια βιώματα όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι αρκετές γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 40 ετών, φέρονται να έχουν εκφράσει την επιθυμία να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του γυναικολόγου.

Τι ανέφερε η 55χρονη

Στην έγκληση που υποβάλει στις αρχές Σεπτεμβρίου η 55χρονη  την 1η Ιουνίου αναφέρεται ότι επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσηλευτικό ίδρυμα για μια γυναικολογική εξέταση. Μάλιστα, είχε επισκεφθεί τον εγκαλούμενο και στο παρελθόν και γνώριζε το ιατρικό της ιστορικό, ενώ δεν είχαν καμία άλλη σχέση ή κοινωνική επαφή.

Μετά από έγκρισή της ο γιατρός προχώρησε σε εσωτερική κολπική εξέταση. Η γυναίκα περιγράφει στην έγκλησή της ότι η διαδικασία περιέργως έγινε με το χέρι και καθόλου δεν χρησιμοποιήθηκε κολπικός υπέρηχος, πράγμα το οποίο την παραξένεψε αρχικά και του απηύθυνε σχετική ερώτηση.

Η γυναίκα όπως μεταφέρει ο ανταποκριτής μας από τη Ρόδο dimokratiki.gr, ότι κλώτσησε τα πόδια της, τα έβγαλε από τη γυναικολογική καρέκλα, σήκωσε το κεφάλι και το σώμα της και πήγε να τον σπρώξει με τα χέρια της. Τότε διαπίστωσε ότι το παντελόνι του ήταν ανοιχτό και το γεννητικό του όργανο ήταν σε στύση.

Όντας σε κατάσταση πανικού, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται και να του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος της έλεγε ότι ντρέπεται και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Διατείνεται, μάλιστα, ότι ενημέρωσε σχετικά και υπαλληλικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ ακολούθησε εξέτασή της από άλλο ιατρό.

Πηγή: https://www.in.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!