Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Σαντορίνη: Ημερίδα για την Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον

School_safety

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και της υπεύθυνης Σχολικών διοργανώνει δράση στην Σαντορίνη με θέμα: «Η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και του νέου θεσμού του Κοινωνικού Σχολείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εκπαιδευτική Ημερίδα, την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στην αίθουσaΜπελλώνειου Ιδρύματος από τις 16:30 μμ έως και τις 21:00μμ ελεύθερη προς το κοινό και την Τρίτη 11 Νοεμβρίου έλεγχο σε Σχολικές μονάδες-παιδικές χαρές.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού στόχου με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των ατυχημάτων στο Σχολικό περιβάλλον .

Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους:

-Κο Ιωάννη Στ. Παπαδόπουλο, τέως αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής ,Υπεύθυνος του τομέα πρόληψης ατυχημάτων του ΕΚΑΒ (1986-2003) ,Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης .

-Κο Δημήτριο Κρεντήρη ,Γενικός Ιατρός ,Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!