Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου ο διασυλλογικός αγώνας Korthi Windsurfing Open 2014 από το Ναυτικό Όμιλο Κορθίου

1375269_1378088672432682_1387509544_n

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου-Άνδρου διοργανώνει το διασυλλογικό αγώνα Korthi Windsurfing Open 2014. Ο αγώνας είναι ανοικτός για τις κλάσεις Slalom, RS:X και άλλα Raceboards και Bic Techno 293.

Ξεφεύγοντας από τα πατροπαράδοτα στιλ αγώνων, η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει Mini Marathons και το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας. Και τα δύο αγωνίσματα θα μετρήσουν για την τελική κατάταξη και την ανακήρυξη των νικητών των κατηγοριών και των κλάσεων, ενώ για ξεχωριστά για το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας θα υπάρχει ξεχωριστή απονομή.

Ο Ν.Ο.Κορθίου-Άνδρου φημίζεται για τη φιλοξενία του και για την άψογη διοργάνωση εθνικών και διεθνών αγώνων windsurfing, όπως λόγου χάριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2000 αλλά και τον περσινό αγώνα Techno & RS:X.
Σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και ειδικά με τον άνεμο, απλά θα σας θυμίσουμε ότι το νησί της Άνδρου και ο κόλπος του Κορθίου έχει από τα υψηλότερα ποσοστά αέρα σε όλο το Αιγαίο!

10678816_1508613309380217_4326151142177846541_n

Σύντομα ελπίζουμε να ανακοινώσουμε εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και μεταφορά αθλητών και εξοπλισμών από και προς το λιμάνι του Γαυρίου, για όσους δεν επιθυμούν να αφήσουν τα οχήματά τους στη Ραφήνα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν άμεσα τη Δήλωση Συμμετοχή τους, ενώ το δικαίωμα συμμετοχής τους θα το ταχτοποιήσουν με την άφιξή τους στο χώρο των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα του KWO αλλά και τη διαμονή σας θα βρείτε στην Προκήρυξη Αγώνα, ενώ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία των αγώνων. Επίσης μείνετε συντονισμένοι για ενημέρωση και ανακοινώσεις και οτιδήποτε χρήσιμο μέσω της σελίδας του event του KWO στο facebook.

Διαδώστε!

4 Σχόλια

 1. ace diet pills safe

  For his trial he recruited 100 women in their audience anf the husband simply gave half the girls the green beans
  extract pill along with the other half ingested a placebo.
  You can see many reviews on this diet plan pill because it will be the most reviewed weight-loss
  medicine for the web. Does ace diet pills work When the introduction of the weight loss supplement came out, operating these promises to slim down fast, everyone was excited with
  this idea, and jumped into the bandwagon.

  Oz is disgusted by unscrupulous Internet scammers who sell bogus weight loss suppliments by falsely claiming he previously endorsed their goods.
  A low carb dishes are not something for precisely the
  latest diet fad or fat reduction plan.

  Reply
 2. Pingback: daging

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!