Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Σε εκδήλωση στην Κρεμαστή ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Ντουνιαδάκης

92b08cd9e9a8b80710aa8db4ac790171

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, η εκδήλωση- συζήτηση που οργάνωσε η Τ.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Νωρίτερα, μέσα στην ίδια μέρα, προηγήθηκε περιοδεία  του στην Υπηρεσία Πρασίνου όπου κουβέντιασε με τους εργαζόμενους.

Παρεμβάσεις στην εκδήλωση  έγιναν από τον Τάκη Πότσο και τη Μαρία Χατζηγιάννη, υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου και  περιφερειακή σύμβουλο και εκ νέου υποψήφια, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αντίστοιχα.

Ο Γ. Ντουνιαδάκης  μετέφερε την εικόνα από τις περιοδείες του στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου η οποία χαρακτηρίζεται από τραγικές ελλείψεις σε δομές Υγείας, υπηρεσίες, υποδομές συνολικά που αφορούν τη ζωή των νησιωτών, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την αιτία για όλα αυτά, δηλαδή την πολιτική που ασκείται χρόνια τώρα και εκπορεύεται από την ΕΕ, κυβερνήσεις και εξειδικεύεται από τις Περιφέρειες και τους  Δήμους.

Ο Τ. Πότσος στην παρέμβασή του τόνισε το γεγονός της αγωνιώδους προσπάθειας από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να κρύψουν τον χαρακτήρα της παραπάνω πολιτικής που ακολούθησαν  και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν, προβάλλοντας σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα που θα κάνουν δήθεν τη διαφορά. Ακόμα μίλησε για το πώς με τη θετική ψήφο όλων των παρατάξεων στον Δήμο, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, πέρασαν οι ιδιωτικοποιήσεις, η ανταποδοτικότητα και άλλες κεντρικές κατευθύνσεις της ΕΕ και των κυβερνήσεων.

Η Μ. Χατζηγιάννη αναφέρθηκε στο πώς εφαρμόζεται η πολιτική της ΕΕ από τις Περιφέρειες, μέσα από το παράδειγμα των έργων που επιλέγονται με κριτήριο πάντα την κερδοφορία του ντόπιου κεφαλαίου στον Τουρισμό.  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ότι ενώ  προϋπολογίστηκαν σε επίπεδο Περιφέρειας  3.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα, που και στην περιοχή μας είναι ζωτικής σημασίας για τη λαϊκή προστασία(π.χ. γέφυρα Κρεμαστής), τα μόνα τέτοιου είδους έργα που έγιναν ήταν στο ρέμα Ρένη και στον Πλατύ ποταμό όπου υπάρχουν μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα.

Τέλος, κάλεσαν σε στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ως τη μόνη γνήσια φωνή της λαϊκής αντιπολίτευσης.

Πηγή: Ροδιακή

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!