Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Σε εξέλιξη η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στην έκθεση τουρισμού ITB NOW 2021

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στη μεγαλύτερη διεθνή εικονική έκθεση τουρισμού στον κόσμο, «ITB Now» που πραγματοποιείται το διάστημα 9 έως 12 Μαρτίου 2021.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου έγκαιρα εντόπισε τη σημαντική ευκαιρία που παρείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για συμμετοχή στην έκθεση χωρίς κόστος, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος συμμετέχει στην έκθεση με δικό του ψηφιακό stand, ώστε η Άνδρος να προβάλλεται στο σύνολο των επισκεπτών της έκθεσης.

Η εκτενής προετοιμασία που προηγήθηκε οδήγησε στον προγραμματισμό πλήθους συναντήσεων με δημοσιογράφους, bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού από εύρος αγορών ενδιαφέροντος. Τα ραντεβού έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας προκειμένου να παρέχει σφαιρική ενημέρωση για το τουριστικό «προϊόν» της Άνδρου και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών διαμονής, εστίασης, αναψυχής και δραστηριοτήτων. Σε πολλές περιπτώσεις, το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι τόσο έντονο ώστε να συμφωνούνται νέες ηλεκτρονικές συναντήσεις στο επόμενο διάστημα και εκτός έκθεσης. Η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, δίνοντας τη «σκυτάλη» σε επόμενες δράσεις προβολής. 


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!