Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σε τέσσερα χρόνια η πλήρης επανέναρξη στην κρουαζιέρα

Από την έντυπη έκδοση της Ναυτεμπορικής

Τον προσεχή Ιούλιο προγραμματίζουν την έναρξη της σεζόν για την κρουαζιέρα πολλές εταιρείες του κλάδου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για αδυναμία «restart» μέχρι το τέλος Μαΐου 2020.

Και ενώ αυτή τη στιγμή περίπου 280 κρουαζιερόπλοια έχουν σταματήσει πλήρως τη λειτουργία τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας Θεόδωρο Κόντε στη «Ν», ο χρόνος πλήρους επούλωσης της εν λόγω καταστροφής στην κρουαζιέρα προβλέπεται να είναι περίπου τα τέσσερα έτη.

Όπως σημειώνει ο κ. Κόντες στη «Ν», «οι περισσότερες εταιρείες τώρα προγραμματίζουν και μεταφέρουν την ημερομηνία για Ιούνιο, αλλά και άλλες Ιούλιο».

Tην ίδια στιγμή τα λιμάνια συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά για τους επιβάτες και πληρώματα, αλλά και οι αερομεταφορές άκρως περιορισμένες. Σύμφωνα με τον κ. Κόντε, η επανέναρξη της κρουαζιέρας «δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θέλει τον χρόνο του, αλλά και να ακολουθηθεί η σωστή σειρά επαναλειτουργίας των απαιτούμενων διαδικασιών για την ασφαλή και full operational πρόσβαση στον θαλάσσιο τουρισμό γενικότερα».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!